napi hardver

napi hardver

Megfizethető miditorony az Antec színeiben

2023. június 10. - M3physto

A gyártó szellősnek látszó, mára klasszikusnak nevezhető dizájnt követő megoldása a 100 euró alatti szegmensben kísérel meg érvényesülni.

Az Antec nemrégiben egy relatíve pénztárcabarát házzal gyarapította felhozatalát, ami a jól bevált kétkamrás sémára épül és az AX61 Elite elnevezést kapta.

A 449 mm magas, 200 mm széles és 405 mm mély, 7 bővítőhelyes konstrukció ATX-es formátumig támogatja az alaplapokat, és 160 mm magasságú processzorhűtőkkel, illetve elülső légkavaró meglétének függvényében 290 vagy 320 mm hosszúságú videokártyákkal kompatibilis, porszűrőkkel kiegészített belterére balról (sztenderd 4 mm-es vastagságú) edzett üveg oldallap nyújt rálátást. A beépíthető háttértárolók vonatkozásában két 2,5, egy 2,5 vagy 3,5, valamint egy 3,5 hüvelykes meghajtó számára zöld a lámpa, és ha a szellőzőrésekkel gazdagon ellátott tápkamrából kivesszük a kéteszközös kombókeretet, 165 helyett 345 mm-es hely áll tápegységünk rendelkezésére.

A nyolc becsavarozható ventilátorból négy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel megbolondított példányt gyárilag mellékelnek a csomaghoz, és bár összesen csak egy radiátor részére alakítottak ki felfogatást odabenn (elöl), az legalább 360 mm-esre nőhet. Az üresen 4,84 kilogrammot nyomó géplak szinte teljes frontját fémháló borítja, hogy hardvereink rendesen friss levegőhöz juthassanak, míg a tetőlemez elejébe hozott I/O panelen egy USB 3.0 kapu, két USB 2.0 csatlakozó és két 3,5 mm-es jack található a fényeket vezérlő (meg persze a ki-/bekapcsolásért felelős) gomb szomszédságában.

Az alaplapi tálca mögött 13-24 mm széles térrészt hagytak a vezetékdzsungel rendezésére, és a termék dobozára 80 eurós árjelzést akasztottak.

süti beállítások módosítása